Ratsastustunnit ja hevosvuokraus

Kysy erikseen majoitustilojen vuokrauksesta, leireistä ympäri vuoden, talutusratsastuksesta/hevosajelusta tapahtumiin, ratsastusterapiasta ja mistä ikinä keksitkin!


Ratsastustunnit

Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja toistaiseksi neäljästi viikossa; maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-21. Tunnilla on enintään kuusi ratsastajaa. Käytössämme on kaikenlaisia hevosia pienistä shetlanninponeista isoihin, yli 170cm ratsuihin asti, joten jokaiselle varmasti löytyy sopivan kokoinen ja muutoinkin sopiva hevonen tai poni. Ratsastustunnille voi osallistua ostamalla irtotunnin tai 10/20 tunnin kortin.

Hevosvuokraus

Tarjoamme niin tuntihevosia kuin myynnissä olevia hevosia vuokrattavaksi. Hevosen/ponin voi vuokrata vain yhdeksi kerraksi, viikoksi tai kuukaudeksi kerrallaan tai sitten ostaa 10 tai 20 kerran vuokrauskortteja sekä myös ottaa hevosen/ponin kokonaan ns. ylläpitoon, jolloin se on ainoastaan vuokraajan käytössä.

Hevosmyyntipalvelut

Otamme hevosia myyntiin toimeksiantona Alavuden Ratsutilalle. Tarjoamme myös huutokauppatoimeksiantoja, eli otamme omassa tallissasi asuvan hevosesi myyntivälitykseen huutokaupat.com sivustolle.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita